70 cvičení pro zklidnění těla a mysli na pouhých 10 minut - Scott, S.J.; Barrie Davenport (Grada, 2018)
Kniha přináší 70 jednoduchých tipů, rituálů a cvičení, které budou mít blahodárný vliv na vaši duševní a fyzickou pohodu. Pomohou zmírnit stres a úzkost, zlepšit koncentraci, paměť i výkon a ulevit od bolesti. Zbaví vás zbytečného přemítání a získáte více chuti i síly do života.
Keywords: Mindfulness; Štěstí a pozitivní myšlení