Šťastný introvert Jak žít v souladu se sebou samým a rozvíjet své přednosti - Löhken, Sylvia (Grada, 2018)
Patříte mezi introverty? Připadá vám občas obtížné vést skutečně naplněný a autentický život v prostředí, které přeje spíš extrovertům? Ačkoliv vnější podmínky mohou váš život v lecčem ztěžovat, spokojenost a štěstí závisí především na vašem vnitřním postoji!