Mikroekonomie 3., aktualizované a rozšířené vydání - Jurečka, Václav (Grada, 2018)
Třetí vydání je určené všem zájemcům o mikroekonomickou větev ekonomie, která analyzuje chování ekonomických subjektů, tzn. jednotlivců, domácností, podniků a vlád. Autoři nově do knihy zařadili kapitoly o ekonomii rodiny, behaviorální a feministické ekonomii a ekonomii času. Výklad je srozumitelný a přátelský vůči čtenáři.