Jak se stát skutečným lídrem - Goleman, Daniel (Metafora, 2015)
Proč hraje emoční inteligence tak důležitou roli? Výběr prací z nejvýznamějších podnikatelských časopisů. Ke správnému vedení lidí nestačí mít jen pouhé vysoké IQ. Kromě „obyčejné" inteligence totiž musí mít každý skutečný lídr ještě jinou - EMOČNÍ.
Keywords: Osobní rozvoj a kariéra