Postavení jednatele právní a daňový pohled - Pravdová, Markéta; Eva Dvořáková; Lola Laštovičková; Lenka Zachardová; Zuzana Ďuríková (Grada, 2019)
Publikace detailně objasňuje postavení jednatele a jeho odpovědnosti z hlediska právní úpravy občanského zákoníku a zákona o obchodních korporacích, ale i daňové dopady.
Keywords: Právo