Desatero boháče Jak peníze vydělat, řídit, spravovat a rozmnožovat - Hrubošová, Marcela (Grada, 2018)
Cílem knihy je dát čtenáři návod, jak žít svobodně, finančně zabezpečený a na vysoké životní úrovni. Učí základním dovednostem s penězi, tedy jak se dají vydělávat, řídit, jak je správně spravovat a rozmnožovat tak, aby člověk došel ve svém životě finančnímu zajištění. Kniha nabízí různé formy výdělků a učí nastavit život na více zdrojů příjmů.
Keywords: Osobní a rodinné finance