GDPR - Řešení problémů v praxi obcí - Janečková, Eva (Grada, 2019)
Publikace vychází ze zkušeností z praxe nově aplikovaného nařízení GDPR. Popisuje oblasti, kde se v praxi obcí nejčastěji objevují pochybnosti a pochybení, ať už ve vztahu k zaměstnancům nebo ve vztahu k občanům, např. zveřejňování osobních údajů, pořádání akcí, využívání souhlasů se zpracováním osobních údajů atp.
Keywords: Právo