Finanční analýza - 6. aktualizované vydání metody, ukazatele, využití v praxi - Růčková, Petra (Grada, 2019)
Naučte se, jak pracovat se základními účetními výkazy - rozvaha, výkaz zisku a ztráty a cash-flow při zpracovávání finanční analýzy. Využijte tyto metody ve své podnikatelské praxi.
Keywords: Finanční řízení