Účetní manuál pro podnikatelské subjekty - 2. vydání aneb Průvodce účetními operacemi a účetní závěrkou - Hruška, Vladimír (Grada, 2019)
Každý účetní se často dostává do situace, kdy si má vzpomenout na přesné a správné vymezení nějakého účtu či konkrétní souvztažnosti pro účetní operaci. Právě pro překlenutí těchto stresových situací byl zpracován tento manuál účetního!
Keywords: Účetnictví