Účetnictví společenství vlastníků jednotek - 2. vydání v praxi - Durec, Martin (Grada, 2019)
Jste statutárním orgánem SVJ, zabýváte se účetnictvím SVJ nebo se jen zajímáte o problematiku bytového spoluvlastnictví? Pak právě vám bude tato kniha neocenitelnou pomůckou – praktické účetní a daňové postupy, sestavování účetních závěrek, vyplňování daňových přiznání,vyúčtování záloh na správu domu i služby. Autor vychází ze své dlouholeté praxe.
Keywords: Účetnictví