Vnitropodnikové účetnictví praktický návod s podklady na jeho zavedení - Dušek, Jiří (Grada, 2019)
Konečně - praktická příručka pro zavedení vnitropodnikového účetnictví v účetní jednotce! Vhodná pro účetní, na příkladech uvádí způsob vytvoření účtové osnovy pro vnitro účetnictví. Podrobně se zabývá problematikou klíčování ve firmě. Postup přehledně v jednotlivých krocích.