DPH a účtování přeprava, dovoz, vývoz, služby - 8. aktualizované vydání - Galočík, Svatopluk; František Louša (Grada, 2019)
Osmé vydání zahrnuje změny platné od 1. 4. 2019. V ojedinělé publikaci je souhrnně vysvětlena poměrně složitá problematika přepravy uskutečňované při různých směrech přepravovaného zboží českými dopravci, dopravci z jiných členských států a zahraničními dopravci z tuzemska do jiných členských států EU a do zahraničí a opačně.
Keywords: Daně