Vnitřní svět vítězů Čím se nejlepší liší od průměrných - Jelínek, Marian (Grada, 2019)
Co rozhoduje o vítězích mezi nejlepšími? Jak se nevzdávat, i když se zrovna nedaří? Jakými technikami nejvíce ovlivníme svůj výkon? Naučte se využívat své vnitřní dvojče, svého kritika. Uznávaný kouč a sportovní psycholog se dělí o své zkušenosti a doplňuje je příběhy světových i českých vítězů.
Keywords: Trénink; Úspěch a motivace