Projektový management ve sportu - Tereza, Gállová; Hrbolka Daniel; Kotyza Petr; Vít Darek; Mrnuštík Pavel; Nová Jana; Pirožek Petr; Póč David; Rektořík Jaroslav; Šmajzrová Kateřina (Masarykova univerzita, 2015)
Projektový management jako jeden z důležitých nástrojů řízení se stále více uplatňuje i v managementu sportu. Důležitou součástí je zpracování projektových záměrů jako nezbytných podkladů k získání finančních prostředků od územních samosprávných celků, centrálních institucí státní správy i z evropských strukturálních fondů. Tato kniha přináší teoretický přehled i praktické nástroje projektového managementu ve sportovně orientovaných záměrech. Pro názornost je doplněna také o případové studie.
Keywords: Management v informační společnosti