Jak lépe zvládat nepříjemné situace a konflikty Cesta k odolnější a vyrovnanější mysli - Greenberg, Melanie (Grada, 2019)
Objevte průlomový přístup založený na všímavosti, neurovědě a pozitivní psychologii, který vám pomůže zastavit nezdravé reakce na stres. Poznejte unikátní cvičení, která vás naučí zvládat své psychické reakce, překonávat negativní myšlení a pěstovat si tolerantnější, stresu odolný mozek.