Úvod do podnikové ekonomiky 2., aktualizované vydání - Martinovičová, Dana; Miloš Konečný; Jan Vavřina (Grada, 2019)
Kniha seznamuje se základy řízení majetku a finančních zdrojů podniku a objasňuje základní ekonomické veličiny v podniku, financování a finančního rozhodování. Druhé vydání publikace je kompletně aktualizováno s ohledem na nový zákon o účetnictví a další právní předpisy.
Keywords: Podnikání, ekonomie a finance; Ekonomie; Podnikání a management