GDPR - Řešení problémů v praxi škol - Janečková, Eva (Grada, 2020)
Vše, co potřebujete vědět v oblasti GDPR pro školy a školská zařízení! Práva, povinnosti, způsoby realizace, vztah k dalším vnitřním předpisům, evidence a záznamy, které je nutné vést.
Keywords: Právo