Elektronická evidence tržeb v přehledech 3. aktualizované vydání - Dušek, Jiří (Grada, 2020)
Praktická publikace v přehledech podává jednoduchou a srozumitelnou formou problematiku zavedení zákona EET. Včetně podrobného popisu nového zvláštního režimu a vše o papírové evidenci.
Keywords: Daně