Základy úspěšného podnikání Průvodce začínajícího podnikatele - Šafrová, Drášilová, Alena (Grada, 2019)
V této knize najdete stručně, jasně a srozumitelně všechno, co je k začátku úspěšného malého a středního podnikání dobré vědět. Dozvíte se o základních oblastech podnikání od prvotního nápadu přes marketing a analýzu podnikatelského prostředí až po financování, daně, účetní výkazy a pracovní právo.
Keywords: Ekonomie; Marketing a reklama; Obchod a prodej; Podnikání a management