Regiony budoucnosti - spolupráce, bezpečí, efektivita Inspirace pro rozvoj měst a regionů s příklady dobré praxe - Pavlík, Marek (Grada, 2019)
Publikace se věnuje řízení regionů a spolupráci zainteresovaných skupin s cílem kvalitnějšího života v regionech a zvýšení jejich konkurenceschopnosti. Přibližuje indikátory kvality života, věnuje se stakeholders managementu, upozorňuje na hrozby a prezentuje možnosti financování smart projektů.
Keywords: Veřejná správa, neziskové organizace