Osobní finance 3. aktualizované vydání - řízení financí pro každého - Syrový, Petr; Tomáš Tyl (Grada, 2020)
Zorientujte se ve vlastních financích a zjistěte, co je důležité při finančním plánování a na co je potřeba dát si pozor. Získejte rady, jak nedělat začátečnické chyby a zbytečně se nepřipravovat o peníze. Každá chyba totiž může být drahá. Zjistěte, které produkty se hodí pro vás a které se hodí spíše tomu, kdo vám je prodává.
Keywords: Osobní a rodinné finance