Daně z příjmů přehledy, daňové a účetní tabulky - Dušek, Jiří (Grada, 2020)
Publikace pomůže všem, kteří dávají přednost názornému vyjádření, rychlé orientaci a rychlému přístupu k aktuálním informacím. Již 13. vydání – včetně stručných schémat a praktických daňových a účetních tabulek.
Keywords: Daně