Začínáme podnikat s případovými studiemi začínajících podnikatelů - Srpová, Jitka (Grada, 2020)
Publikace zkušených autorů ukazuje, jak hledat podnikatelské nápady a objevovat podnikatelské příležitosti, jak svůj nápad strukturovat do podoby byznys modelu, jak vytvořit zakladatelský rozpočet a podnikatelský plán a jaké jsou možnosti financování začínajících podnikatelů. Pro inspiraci v knize najdete případové studie začínajících firem.
Keywords: Finanční řízení; Obchod a prodej; Podnikání a management