Robin Deník poutníka - Kovář, Petr, Stanislav (Alferia, 2020)
Sedm týdnů, padesát dnů je Robin na cestě. Postupně se učí, že každá překážka je tu proto, abychom se naučili ji zvládat, dokázali ji zdolat, každá křižovatka naší cesty je tu proto, abychom se naučili chodit tím správným směrem, abychom se vydali správnou cestou.
Keywords: Harmonie těla a duše; Šťastný život