Empatická a asertivní komunikace Jak zvládat obtížné komunikační situace - Lošťáková, Olga (Grada, 2020)
Naučte se dobře zvládat obtížné situace a zjistěte, jak posílit empatii a dokázat být asertivní. A to nejen doma při komunikaci s partnery, dětmi, rodiči, ale také v práci s kolegy. Autorka knihy je psycholožka a zkušená lektorka, která pomáhá klientům s rozvojem emoční inteligence, efektivní komunikace a prezentace.
Keywords: Komunikační dovednosti; Prezentace; Slovní sebeobrana, manipulace