Diskriminace na pracovišti - Tomšej, Jakub (Grada, 2020)
Publikace čtivě a srozumitelně shrnuje aktuální legislativu, včetně odkazů na nejnovější změny i soudní rozhodnutí. Poskytuje odpovědi na často kladené otázky a jasně řeší konkrétní problémy.
Keywords: Právo