Společenské vědy pro techniky Ekonomie, právo, politologie - 2., aktualizované a rozšířené vydání - Hrbková, Jana (Grada, 2020)
Kniha, vytvořená na míru exaktně uvažujícím technikům, přibližuje podstatu a souvislosti tří společenskovědních oborů: ekonomie, práva a politologie. Nové vydání je nejen aktualizováno, ale i doplněno např. o problematiku dokonalé a nedokonalé konkurence, výkladem nového občanského zákoníku, informacemi o brexitu a kapitolami o stavebním zákonu.
Keywords: Ekonomie; Právo; Politologie