Aby vše klapalo Jak hravě zvládat pracovní i životní výzvy - David, Allen (Jan Melvil Publishing, 2009)
Kniha Aby vše klapalo navazuje na celosvětově úspěšný titul „Mít vše hotovo - Jak zvládnout práci i život a cítit se při tom dobře“. Současný guru time-managementu Allen do nové knihy vložil nasbírané zkušenosti s metodou „Getting Things Done“ a věnuje se i vyšší úrovni této metody – naplňování životních cílů.