Čtyřhodinové tělo Neobvyklá cesta ke zhubnutí, zlepšení sexu a vůbec k proměně v superčlověka - Timothy, Ferriss (Jan Melvil Publishing, 2011)
Neobvyklá cesta ke zhubnutí, zlepšení sexu a vůbec k proměně v superčlověka. Pokud znáte Ferrissův úspěšný a kontroverzní "Čtyřhodinový pracovní týden", je vám jasné, že si název jeho nového bestselleru příliš nevymýšlí. Stěží najdete na trhu knížku, která tak pragmaticky, vtipně a otevřeně šlape po uznávaných metodách hubnutí a vůbec tělesné práce na sobě. Ferriss přiznává, že většina z nás ve snaze zlepšit svou kondičku a fyzický vzhled nemá takovou vůli, aby dokázala dennodenně desítky minut sportovat a na dlouhé měsíce se trápit odříkáním. Přichází s propracovaným tipy a triky, jak dosáhnout zlepšení za mnohem menšího (nikoli však zcela nulového) úsilí. V knize se dočtete mj. o tom, jak ženě pomoci k silnému orgasmu, jak zlepšit spánek či spát méně a být stále svěží a mnoho jiného. Ferriss vše zkouší na sobě, výsledky precizně měří a eviduje - a především se nestydí se s námi o ně podělit. Zábavné a svým způsobem převratné. Tento exkluzivní návod na použití těla vám prozradí: * Jak shodit 9 kg za 30 dnů (bez cvičení) na základě superjednoduché nízkosacharidové diety * Jak předejít nabírání tuku, když si dáváte do trumpety (Vánoce, svátky, víkendy) * Jak dosáhnout o 300 % vyššího úbytku tuku s pár pytlíky ledu * Jak Tim nabral 15,5 kg svalstva za 28 dnů, a to bez steroidů a při celkem 4 hodinách strávených za tu dobu v posilovně * Jak spát 2 hodiny denně a cítit se plně odpočatý * Jak zařídit 15-minutový ženský orgasmus * Jak ztrojnásobit testosteron, zdvojnásobit počet spermií a (doslova a do písmene) užít si sex jako pornohvězda * Jak se v běhu dostat z 5 na 50 kilometrů za 12 týdnů * Jak zvrátit „trvalé“ následky poranění * Jak za 6 měsíců přidat přes 68 kilogramů k vašim zdvihům * Jak si zaplatit dovolenou na pláži z jedné návštěvy nemocnice
Keywords: Podnikání a management