Čtyřhodinový pracovní týden Nemarněte celé dny v práci, žijte kdekoli a staňte se „novým bohatým“ - Timothy, Ferriss (Jan Melvil Publishing, 2010)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, máte-li čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou vám k ničemu zvlášť když lze pracovat tak, abyste měli dostatek nejen peněz, ale i dalších tvrdých měn nového bohatství: času a mobility. Laciná iluze? Tim Ferriss ve své dnes již proslulé knize velmi přesvědčivě ukazuje, jak tento sen realizoval a jak to může udělat kdokoli další. Kniha je světovým bestsellerem a vyšla v 35 zemích.
Keywords: Podnikání a management