Faktomluva Deset důvodů, proč se mýlíme v pohledu na svět – a proč jsou věci lepší, než vypadají - Hans, Rosling; Rosling Ola; Rönnlundová Anna Roslingová (Jan Melvil Publishing, 2018)
Deset důvodů, proč se mýlíme v pohledu na svět – a proč jsou věci lepší, než vypadají. Máte pocit, že se stav světa zhoršuje anebo se dokonce řítíme do záhuby? Pak patříte k většině, která se mýlí. Budete-li se zajímat o fakta, zjistíte, že je to trochu jinak. Vlastně ne trochu. Je to naopak.
Keywords: Kariéra a zaměstnání