Jak sbalit ženu 2.0 Praktická příručka technologie lovu aktualizované a doplněné vydání s cvičebnicí - Tomáš, Baránek (Jan Melvil Publishing, 2011)
Ne každý má to štěstí, že se za ním ženy otáčejí. Někteří z nás mají dokonce pocit, že neuspějí nikdy, jiní tápou a opakují chyby těch, kteří neuspěli před nimi. Nové, aktualizované a obohacené vydání bestselleru, kterého se prodalo přes 20 tisíc výtisků a byl přeložen do polštiny a slovenštiny, pomáhá mužům odstranit překážky na cestě předvztahové komunikace a dostat se ženám na kobylku. Co v knize zůstalo: vtip, razance a radost. Co je nového: nové poznatky, nový koncept bazální a získané přitažlivosti, cvičebnice "mužství", jak sbalit ex-přítelkyni, jak využít internet a sítě, nové scénáře pro kontaktáž, čtenářské příběhy, časté mýty, FAQ a mnoho dalšího. Více než 140 vydatných stran navíc proti prvnímu vydání.
Keywords: Vztahy, láska, rodina