Kopni do té bedny Jak uvést do života projekty ze šuplíku - Seth, Godin (Jan Melvil Publishing, 2012)
Jak rychle uvést do života nápady ze šuplíku Znáte to. Už nějaký čas si hýčkáte podnikatelský nápad, námět na knihu, filmový scénář, či na nějakou zásadní změnu ve svém životě. Je to váš alternativní scénář, váš poklad schovaný pod pracovním stolem. Rádi o něm mluvíte a přátelé vám závidí vaše nápady. Jenže tím to končí. Dál sedíte na své bezpečné židli a žijete svůj život plný kompromisů, zatímco jsou to ti druzí, kdo se pouštějí do nových věcí a dobrodružství. Není to škoda? Jasně, že je! Kupodivu stačí málo. "Kopni do té bedny!" zařve na vás Seth Godin. A je to přesně to, co potřebujete slyšet. Tahle stručná, úderná kniha jednoho z nejslavnějších současných myslitelů a kaučů, vás nakopne tak, že ji dočtete, převrátíte stůl a konečně otevřete svou bednu s pokladem. Těšíte se?! My se rozhodně těšíme na vaše projekty, které díky knize uvedete do života!
Keywords: Marketing a reklama