Lídři jedí poslední Proč některé týmy drží pohromadě a jiné se rozpadají - Simon, Sinek (Jan Melvil Publishing, 2015)
Silný titul pro každého, kdo chce úspěšně vést malý tým, firmu či velkou organizaci. Simon Sinek, antropolog, konzultant a autor bestselleru Začněte s proč ve své nové knize představuje principy moderního vůdcovství. Ukazuje, proč někteří lídři uspěli a jiní své podnikání potopili. Vůdcovství není o řízení — ale o schopnosti inspirovat a obětování se.
Keywords: Podnikání a management