Nástroje titánů Návyky a taktiky výjimečných osobností, miliardářů a světových ikon - Timothy, Ferriss (Jan Melvil Publishing, 2017)
Nástroje titánů Taktiky, rutiny a návyky miliardářů, ikon a herců světového formátu. Nejnovější 700stránkové (!) dílo Tima Ferrisse s pracovním názvem Nástroje titánů – taktiky, rutiny a návyky miliardářů, ikon a herců světového formátu asi nejlépe popíše sám autor: „Během posledních dvou let jsem pro svůj podcast Tim Ferriss Show vyzpovídal více než 200 světových osobností. Byli to hosté od celebrit (Jamie Foxx, Arnold Swarzenegger a dalších), přes atlety, biochemiky pohybující se na černém trhu až po legendární velitele speciálních operací. Pro mnoho z těchto hostů to bylo poprvé v jejich kariéře, co souhlasili s dvou- až tříhodinovým rozhovorem. I díky tomu můj podcast překročil hranici více než 100 milionů stažení.“ „Kniha obsahuje pečlivě vydestilované nástroje, postupy a ‚vnitřní hry’, které nikde jinde nenajdete. Zahrnuje i nově přidané tipy od hostů, s nimiž jsem dělal rozhovor mezi prvními a také životní lekce od nových hostů, s nimiž jste zatím neměli tu čest.“ „Co dělá mou show výjimečnou, je její neutuchající zaměření na proveditelné detaily, což se projevuje už v tom, jaké každému kladu otázky. Například: co děláte v prvních šedesáti minutách každé ráno hned po probuzení? Jak přesně vypadá vaše cvičení či trénink? Které knihy jste nejvíce dávali druhým lidem? Co je největším plýtváním časem pro nováčky ve vašem oboru? Jaké doplňky stravy berete na denní bázi?“ „Nevnímám sebe sama jako redaktora, který jen klade otázky, ale jako experimentátora. Nezajímá mě nic, co nemůžu otestovat a opakovaně s tím v chaosu běžného dne dosahovat výsledků.“ „Všechno na stránkách mé nové knihy bylo nějakým způsobem vyzkoušeno, prozkoumáno a nasazeno v mém vlastním životě. Použil jsem desítky taktik a přístupů v zásadních jednáních, za riskantních okolnost
Keywords: Úspěch a motivace