Nepostradatelní Buďte pilířem firmy - Seth, Godin (Jan Melvil Publishing, 2011)
Nepostradatelní jsou základními stavebními kameny prosperující firmy. Tak jako může na pár skrytých pilířích stát dům nebo most, stejně tak ani oni nemusejí být vidět, ale jsou tu a jsou skutečně nepostradatelní. A v dnešním světě dostávají právě ta nejlepší pracovní místa a s nimi i nejvíc svobody. V této knize se dozvíte: - kdy a jak se změnil svět práce a proč si to mnozí lidé stále neuvědomují že každý má možnost zvolit, zda se stane nepostradatelným, nebo zda se zařadí mezi průměrné a postradatelné - jak se stát pilířem firmy, co všechno to obnáší a co naopak poskytuje - jaké jsou hlavní dovednosti nepostradatelných a jak se dají rozvíjet - jak nepostradatelní pracují s emocemi, jak vytvářejí vztahy s lidmi kolem sebe - proč pro nepostradatelné neplatí žádná pracovní příručka, žádný itinerář - jakými mýty jsme obklopeni a proč brání správným rozhodnutím