Od nuly k jedničce Úvahy o startupech aneb jak tvořit budoucnost - Blake, Masters (Jan Melvil Publishing, 2015)
Vylepšíte-li stávající produkt, pouze doplníte další prvek a zvýšíte přidanou hodnotu něčeho, co už dávno existuje. Budete tak šlapat cestu „od jedničky k n“. Takové počínání ovšem povede nejvýše ke zdokonalení stávajících technologií, ale vašim dobře financovaným konkurentům žádné vrásky nepřidá. Nový Bill Gates by dnes rozhodně nevyvíjel operační systém, další Larry Page by netvořil vyhledávač, protože Google, Facebook i Windows už na trhu mají svoji nezastupitelnou roli.