Práce na dálku Zn.: Kancelář zbytečná - David, Heinemeier, Hansson (Jan Melvil Publishing, 2014)
Zn: Kancelář zbytečná. V knize Práce na dálku přináší Jason Fried a David Heinemeier Hansson, zakladatelé 37signals a autoři nekonvenčního bestselleru Restart, nový pohled na aktuální téma. Práce na dálku s sebou podle Jasona a Davida nese řadu výzev - a v blízké budoucnosti práci v kanceláři převálcuje. V posledních letech je model práce "pod jednou střechou" na ústupu pod vlivem nových technologií, které umožňují vytvořit virtuální pracovní prostředky prakticky kdekoli.