Prodávat je lidské Překvapivá pravda o tom, jak ovlivňujeme ostatní - Daniel, H., Pink (Jan Melvil Publishing, 2013)
Tohle není jen další kniha o prodeji a pro prodejce. V době rozmachu informačních technologií a trhů měnících se každým dnem několik desetiletí staré otřepané formulky o obchodování prostě nefungují. Ale nová pravidla neplatí jen pro prodejce – protože ať už kolega, který umí nadchnout pro nový nápad, podnikatel hledající investory nebo rodič motivující dítě ke studiu, my všichni trávíme dny snahou ovlivnit ostatní...
Keywords: Podnikání a management