Restart Průvodce podnikatelským minimalismem - David, Heinemeier, Hansson; Fried Jason (Jan Melvil Publishing, 2010)
průvodce podnikatelským minimalismem Provokativní, minimalistická a mimořádně poučná příručka zakladatelů známé americké firmy 37signals, proslavené úspěšnou webovou aplikací Basecamp a dalšími projekty, vás přinutí přehodnotit všechno, co jste se dosud dozvěděli o podnikání. Jak říká slavný guru marketingu Seth Godin: Tuto knihu můžete přehlížet jen na vlastní nebezpečí.
Keywords: Podnikání a management