Startup za pakatel Objevte způsob, jak pracovat na sebe a živit se tím, co vás baví - Chris, Guillebeau (Jan Melvil Publishing, 2015)
Bez nadsázky – tato kniha je doslova učebnicí malého podnikání. Autor díky důkladné analýze 1500 úspěšných malých podnikatelských projektů přináší čerstvý pohled na to, jak s minimálními náklady, a tedy i riziky, začít svůj vlastní mikrobyznys.
Keywords: Podnikání a management