Válka umění Odblokujte svou kreativitu a vyhrajte tvůrčí bitvy - Steven, Pressfield (Jan Melvil Publishing, 2017)
Stručný, poutavý a praktický návod k úspěchu v jakékoli tvůrčí sféře. Válka umění by se dala bez nadsázky popsat jako Sun-c' pro duši. Co mnoha z nás brání dělat to, co dělat toužíme? Jak se můžeme vyhnout blokům při jakémkoli tvůrčím počinu, ať už chceme založit vysněnou firmu, napsat román nebo namalovat mistrovské dílo? Autor mnoha románových bestsellerů Steven Pressfield odhaluje nepřítele, kterému čelí každý z nás, nastiňuje bitevní plán ke zdolání vnitřního nepřítele a nakonec zdůrazňuje jednotlivé kroky k dosažení největšího úspěchu. Válka umění klade důraz na odhodlání potřebné k odhalení a překonání překážek v cestě našich ambicí a pak názorně ukazuje, jak dosáhnout nejvyšší úrovně tvůrčí disciplíny. Uvažujte nad tím jako nad drsnou láskou... k obě sama. Ať už jste umělci, spisovatelé nebo podnikatelé, tato prostá, osobní a smysluplná kniha vás inspiruje k využití svého životního potenciálu.
Keywords: Podnikání a management