Atomové návyky Jak si budovat dobré návyky a zbavovat se těch špatných - James, Clear (Jan Melvil Publishing, 2020)
„Malé změny, velké výsledky“ je motto mezinárodního bestselleru, který se stále drží na vrcholu žebříčků. (Protože funguje.) James Clear, jehož blog čte měsíčně milion čtenářů, vás naučí dosáhnout cílů pomocí drobných každodenních kroků – jak sám říká, stačí 1% změna každý den. Drobné, „atomární” krůčky mají v dlouhodobém horizontu obrovský vliv na dosažení všeho, co si zamanete změnit.
Keywords: Úspěch a motivace