Cesta moderní ženy - Dalla-Camina, Megan (Metafora, 2020)
Průvodce pro ženy, které hledají návod, jak žít právě takový život, jaký si vysnily, a za podmínek, jež si samy stanoví. Svižný text je členěný do krátkých kapitol, jejichž délka je ideální k četbě třeba během dojíždění do práce, polední přestávky nebo na konci dne.