Praktický průvodce státní službou - Homfray, Šárka (Grada, 2020)
Srozumitelná uživatelská příručka slouží běžnému čtenáři i profesionálovi k orientaci v jednotlivých fázích a institutech služebního. Autoři čerpají ze své praxe z oboru na různých pozicích.