Koncentrace Pozornost, soustředění, produktivita - Bailey, Chris (Grada, 2020)
Praktický průvodce ovládáním pozornosti – jedinečný nástroj, který vám umožní být kreativnější, produktivnější a žít smysluplněji. Náš mozek nabízí dva účinné režimy využívání pozornosti: hyperfocus a scatterfocus. S touto knihou se naučíte oba režimy ovládat a získáte kontrolu nad svou pozorností.
Keywords: Trénink paměti a učení