Směrnice DAC 6 v přehledech Oznamování přeshraničních transakcí - Dušek, Jiří (Grada, 2020)
Publikace se podrobně věnuje nové aktuální povinnosti oznamovat přeshraniční transakce u definovaných uspořádání. Obsahuje související předpisy evropské i české. Porovnává znění evropské směrnice s českým zákonem. Podává celkový přehled všech směrnic DAC. Zabývá se též obecnou otázkou mlčenlivosti některých profesí.
Keywords: Daně