Metody komplexního hodnocení podniku 2. aktualizované vydání - Vochozka, Marek (Grada, 2020)
Komplexní informace načerpají manažeři, podnikatelé i studenti. Kniha se zabývá celkovým podnikovým prostředím a hlavním cílem podniku – růstem hodnoty pro akcionáře. Dále odkazuje na Management by Objectives. Zabývá se i finanční analýzou, modely jednofaktorové analýzy, risk index modely.