Nová společnost s ručením omezeným - 4. aktualizované vydání právo - účetnictví - daně - Josková, Lucie; Markéta Pravdová; Eva Dvořáková (Grada, 2021)
Od 1. 1. 2021 je účinná rozsáhlá novela zákona o obchodních korporacích (zákon č. 33/2020 Sb.). Tím se úprava společnosti s ručením omezeným dočká zcela zásadních změn. Publikace komplexně představuje společnost s ručením omezeným po této „velké novele“, a to z pohledu právního, daňového i účetního.
Keywords: Právo