Zapojení ČR do mezinárodního úsilí o posílení globální měnové a finanční stability - Sedláček, Petr (Grada, 2020)
Předkládaná publikace ukazuje, jakým způsobem se Česká republika podílela a podílí na mezinárodním úsilí v oblasti globální governance, mezinárodního dohledu MMF, kurzů a kurzových režimů, řízení kapitálových toků a globální sítě finanční záchrany.
Keywords: Finanční trhy a instituce